miércoles, 23 de julio de 2008

Notas de Antropología - ERAPI

Taller-debat
“Investigar els exilis i refugis”

Data: 30/9/2008. De 9:30 a 20:00 h.
Organitza: Grup de treball ERAPI, de l’Institut Català d’Antropologia, i programa PLURICITY del Centre de Recerca sobre Governança del Risc (GRISC), centre adscrit a la UAB i a la UOC.

Primera circular
En continuïtat amb les activitats que des de fa un temps desenvolupa el grup ERAPI sobre les relacions entre exilis i ciències socials, el present taller-debat, coorganitzat amb el programa
PLURICITY del GRISC, pretén centrar-se en els desafiaments de tot tipus (epistemològics, teòrics, metodològics, tecnològics i ètics) que avui en dia suposa investigar sobre els exilis i els refugis, i en particular d'aquells que han tingut per origen o per destinació Catalunya i Espanya. Pretén ser, per tant, un lloc de trobada en el qual es presentin i discuteixin les recerques que a l'actualitat s'estan o es pretenen portar a terme sobre alguns dels aspectes que incumbeixen a aquesta problemàtica. El taller contarà, a més d'amb aquest espai de reflexió i de debat, amb dues ponències, que giraran al voltant de les experiències i de les contribucions socials i culturals dels exiliats/refugiats, i amb una proposta documental.
Així, doncs, totes aquelles persones interessades en participar, presentant els seus treballs o les seves inquietuds, poden posar-se en contacte amb nosaltres abans del 10 de setembre a través del correu electrònic
grupo.erapi@gmail.com
El taller és obert i gratuït (encara que per poder assistir serà necessari inscriure’s abans) i trindrà lloc a la Sala Nicolau d’Olwer, de l’Institut d’Estudis Catalans (IES), c/ del Carme, núm. 47, (08001) Barcelona.
Es lliuraran certificats de participació i d'assistència.

Col·laboren:
Inventari del Patrimoni Etnològic de Catalunya (IPEC)
Institut d’Estudis Catalans (IEC)

No hay comentarios: